Luni - Duminica 9 - 18

Contul meu Lista favorite

Plata si livrare

Plata se va face cash, la primirea Produselor comandate.

Livrarea Produselor se va face dupa primirea e-mailului continand rezumatul Comenzii si Termenii si Conditiile de vanzare.

Livrarea se face la adresa indicata in Comanda. Produsele comandate ajung la adresa indicata, prin curier sau livrate de catre reprezentantii Vanzatorului, in maxim 5 lucratoare, daca Produsul, avand masura comandata, se afla pe stoc.

Livrarile in Bucuresti se pot face si de catre reprezentantii Vanzatorului. Pentru livrarile in afara Bucurestiului, in Romania, se va achita tariful aplicat la data Comenzii de catre Fan Courier pentru respectiva livrare. In masura in care va fi posibil, Vanzatorul isi rezerva dreptul (si nu obligatia) de a face livrarile prin reprezentantii sai, caz in care nu va mai fi achitat tariful de transport.

Daca respectivul colet nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul intr-un termen rezonabil, coletul respectiv revine la Vanzator.

Abonati-va la newsletter

Si primiti reduceri si oferet promotionale personalizate!

Oferte speciale

doar pe social media

  • Facebook
  • Instagram
Cos