Luni - Duminica 9 - 18

Contul meu Lista favorite

Ulei anti-muscare Aks Pharmaka

Cod produs: WA05217
Compara produs
  • 85.00 lei

Producător: Pharmaka

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

+40740555121
Share:
whatsapp

Livrare gratuită de la 500 lei detalii
Plăți sigure prin card sau ramburs
Garantie inclusa
Retur in 14 zile de la primire colet

Detalii produs

Lichidul AKS Pharmakas® conține substanțe amare și, prin urmare, protejează eficient caii de ingerarea de corpuri străine, cum ar fi așchii și fibre, prevenind astfel rănile sau bolile grave (de exemplu, colicii). folosit este complet inofensiv pentru sănătatea omului și a cailor și în același timp eficient în prevenirea mușcăturilor. Este de lungă durată și eficientă. Aplicarea frecventă crește eficacitatea produsului.


Utilizare: AKS Pharmakas® lichid poate fi aplicat pe toate obiectele și suprafețele. Ideal pentru frânghii, pături, curele, bandaje, pereți de boxă, uși și alimentatoare. Testați în prealabil compatibilitatea produsului pe o zonă neobservată. Folosiți mănuși pentru a aplica produsul. Lichidul AKS Pharmakas® nu trebuie folosit direct pe cal! Contine ardei capia! În cazul contactului accidental cu calul: respectați respectarea ADMR!

Continut: 500 ml

Plata se poate efectua atat ramburs la curier, cat si online prin card bancar.

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 500lei, livrarea se face intre 5 si 10 zile lucratoare oriunde pe teritoriul Romaniei sau Bulgariei.Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Abonati-va la newsletter

Si primiti reduceri si oferet promotionale personalizate!

Oferte speciale

doar pe social media

  • Facebook
  • Instagram
Cos