Luni - Duminica 9 - 18

Contul meu Lista favorite

Cum cumpar

Pentru a cumpara Produse de pe site-ul nostru trebuie sa va inregistrati, respectiv sa va creati un cont de utilizator, sau sa va logati in cel deja existent.

Alegeti Produsul sau Produsele preferate navigand prin categoriile de Produse. Odata gasit Produsul dorit, selectati cantitatea si masura dorite, si apasati butonul Adauga in cos, daca doriti sa comandati, sau apasati butonul Adauga in Wishlist daca doriti sa rezervati Produsul timp de maxim 24 de ore la pretul si masura afisate la momentul adaugarii in Wishlist. Pentru a comanda, va trebui sa accesati Cosul de cumparaturi si sa apasati butonul Finalizeaza Comanda.

La preturile afisate se adauga tariful de transport care este de 15 lei pentru livrarile in Romania prin Fan Courier. Pentru comenzi mai mari de 500 lei transportul este gratuit. Vanzatorul va putea efectua livrarile si prin reprezentantii sai, caz in care nu va fi perceput tarif de transport.

Nu exista Comanda minima impusa.

Dupa ce finalizati Comanda, va fi trimis automat pe adresa de e-mail pe care ati mentionat-o la inregistrare un rezumat al Comenzii dumneavoastra, impreuna cu Termenii si conditiile de vanzare. Daca va schimbati adresa de e-mail este foarte important sa o actualizati si in detaliile contului pentru a putea primi detaliile Comenzilor.

Abonati-va la newsletter

Si primiti reduceri si oferet promotionale personalizate!

Oferte speciale

doar pe social media

  • Facebook
  • Instagram
Cos